Login

Login

Case op maat

Merelbeke Brakel EK 2021

Voor elk groot tornooi maken we ook gepersonaliseerde platformen voor Steden en Gemeenten. Het principe is simpel: een Stad of Gemeente betaalt een fee aan Tifogroup en krijgt hiervoor in de plaats een gepersonaliseerd platform, versiermateriaal, een gepersonaliseerde poster, flyer en filmpje!

 

Elke lokale handelaar die wenst deel te nemen krijgt een gratis pronostiek op het platform van de gemeente. De handelaar kiest zelf welke prijs er te winnen valt voor zijn of haar klanten. De klanten doen uiteraard gratis mee. We helpen de handelaars de winkel mooi versieren en dit zorgt voor extra sfeer en klantenbinding tijdens het tornooi. Tous ensemble!

 

Voor het EK 2021 werkte we onder andere samen met Brakel en Merelbeke. Bij deze gemeentes was het een groot succes. De samenwerking tussen de lokale besturen en Tifogroup was top.

 

Zo bokste Brakel een heus EK boekje in elkaar. Zie foto 1. Het schema van de matchen werd opgenomen alsook elke deelnemende handelaar en de prijs die er te winnen viel bij die handelaar. Het was een echt feest in Brakel voor en tijdens het EK.


In Merelbeke woonde een heus icoon van het Belgische voetbal, Gert Verheyen. Hij was enthousiast om samen met het bestuur een ware EK krant te maken. Ook hier vond je het wedstrijdschema, een mooi overzicht van alle deelnemende handelaars en de scherpe kijk van Gert.

 

Bij Brakel waren er meer dan 3.000 deelnemers op minder dan 14.000 inwoners. Als je weet dat kinderen niet deelnemen, dan is dit een prachtig cijfer. Bij Merelbeke waren er meer dan 1.000 deelnemers.

 

Ook voor het WK 2022 in Qatar hadden we enkele mooie samenwerkingen met Steden en Gemeenten en voor het EK 2024 in Duitsland zal dit niet anders zijn.

Meld je bedrijf aanDownload deze bijlage

Laat hier je e-mailadres achter en download  .