Login

Login

Upcoming event

De Ronde van Vlaanderen

31/03/2024 - 07/04/2024

In de eerste week van april staat traditiegetrouw wielermomenten de Ronde van Vlaanderen en Paris Roubaix op het programma.

Wij dopen dit om tot de magische week en bieden in de pronostiek uiteraard ook de wedstrijden van de vrouwen aan. We werken graag mee aan de inhaalbeweging die de vrouwen maken op gebied van exposure. (Het prijzengeld beweegt ook al richting dat van de mannen, nu het loon nog… .)

 

Voor ons is dit de primeur van Tifogame Koers. Het principe is simpel: als deelnemer moet je gewoon je top 3 samenstellen, het podium. Als er renners van jou in de top 10 eindigen dan verdien je punten. Het systeem zal voor jou per rit de favorieten, outsiders en de andere renners klaarzetten om je te helpen. Er zit zelfs een “Quick Pick” optie in die het podium voor jou samenstelt voor de absolute leken onder ons.

 

In de groep favorieten zitten alvast Mathieu van der Poel en Wout van Aert. Zet daar ook maar Tadej Pogacar als hij meedoet. Zouden deze drie uit de Tifogame Quickpick komen. Ontdek het zelf in april ’24.

Meld je bedrijf aanDownload deze bijlage

Laat hier je e-mailadres achter en download  .