Tifo-nieuws

Select

Het kwaliteitsmerk Select Voetbal is al jaren één van de vaste partners van Tifogame. De samenwerking is gestart in 2019. Tifogame zorgt voor ideale branding voor Select Voetbal aan een CPM van minder dan 3€.
 

De pronostieken:

  • Wekelijks organiseren we een pronostiek met gekozen toppers uit het Belgisch en internationaal voetbal waaraan onze community van 60.000 Tifogamers gratis aan kan deelnemen. Dit zorgt voor tienduizenden deelnames per seizoen.
  • In de pronostiek zit er altijd een duidelijke CTA naar de landingspagina van Select.
  • Per seizoen worden er 130 Selectballen uitgereikt aan winnaars op Tifogame (waaronder 30 officiële wedstrijdballen van de JPL met het logo van het favoriete team van de winnaar)

 

B2B partnership

Tifogroup neemt de Selectballen mee op in de menukaart aan prijzen waaruit de Tifo-partners (bedrijfs- of gemeentepronostiek) kunnen kiezen. Op die manier verkoopt Tifogroup meer dan 2.500 Selectballen op jaarbasis.

  • Het is een leuke prijs om te winnen (kwaliteit NR 1 in België)
  • Het kan in grotere hoeveelheden worden aangekocht bij Tifogame, tegen een voordeeltarief
  • De ballen kunnen worden gepersonaliseerd met het logo van de organisator vanaf 50 ballen. (dit is leuk om in de prijzenpot te steken maar is ook een krachtig relatiegeschenk – wie kan er nu niet iemand uit de naaste kring plezier doen met een kwalitatieve voetbal?

Winnaars:

Meld je bedrijf aanDownload deze bijlage

Laat hier je e-mailadres achter en download  .